7 Mart 2009 Cumartesi

Ed Hardy Pasta...


Gectigimiz sevgililer gununde yaptigim siparis pastanin sahibi cok memnun kalmisti. Haftasonu kizinin evde parti verecegini soyledi ve benden yine pasta yapmami istedi. Kizinin nelerden hoslandigini sordugum da Ed Hardy dedi.
Ilk defa duyuyordum, eve geldim ve hemen netten arastirma yaptim. Turkce bana yardimci olabilecek bir adres bulamadigim icin ne oldugunu tam anlayamadim ama bir moda akimi oldugunu dusunuyorum. Ozellikle kot pantolanlari ve gunes gozluklerine bayildim. Fiyatlari biraz normalin ustunde...



Chiara cikolatayi cok sevdigi icin bol cikolatali bir pasta yaptim. Babasi pastayi almaya geldigi zaman cok klas buldugunu soyledi, ozellikle kuru kafayi cok begendi. Umarim Chiara`da begenir ve daha mutlu olurum.

Pastada kucuk hatalarim da olmadi degil, birkac yerde gozume takilip duran hava bosluklari oldu ornegin... Birde kaplama icin hamuru renklendirirken pintilik etmisim hamurun yetmesi icin ince acmak zorunda kaldim. Modelleme yaparken de zorlanmiyorum degil, nerede hangi tur boyayi kullanmam gerektigini bilmiyorum. Buradaki ustama danisiyorum cikmaza girdigimde...

Zamanla daha kusursuz pastalar yapacagima da inaniyorum...

Sevgiler...

11 yorum:

made in funda dedi ki...

bence harika olmuş.ellerine sağlık...
Yıpranmış ve katılaşmış gönülleri rahmet meltemiyle yeşerten eşsiz Peygamberin doğum günü olan mevlit kandilinizi en içten dileklerimle tebrik ederim.

Esra (Acemi Şef- Dikiş Keyfi) dedi ki...

Harika olmuş, şimdiden böyle kusursuz pastalar yapıyorsan ilerisini düşünemiyorum ben :)

elma şekeri dedi ki...

♥ Bu günlerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretimize, sıcaklığı yuvamıza dolsun. Kandiliniz mübarek olsun..

lezzetyolculugu dedi ki...

Canım benim ne güzel bir pasta olmuş böyle ellerine sağlık.Sen başarılı bir pastacı oldun valla tebrik ederim

Bir Dilim Düş dedi ki...

Gayet güzel ve ilginç bir çalışma olmuş canım ellerine sağlık.

Sevgiler,
Evren

Aybike Ceylan dedi ki...

Ellerine saglik Mebrule'cigim, tek kelime ile harika....

Sevgiler..

Fast food kültürüne inat tabakta lezzetler... dedi ki...

Canım ellerine sağlık çok hoş görünüyor.
Sevgiler...

Eya dedi ki...

Sevgili Mebrule...ne zamandir ugrayamamistim sayfana.Ama baktim ki bu arada pastacilikta ustalik yolunda ilerliyorsun.Cok basarili olmus pastalarin, tebrikler, ellerine saglik, sevgiler

zehra

hayat dedi ki...

Canım, harika bir pasta olmuş.Ellerine sağlık.
Sevgiler...

ayseyaman dedi ki...

Mebrulecim,
sayfama son bıraktıgın sorular neydi öyle, yaaa ben yanlışlıkla onaylıyım derken hepsini silmişim..tekrar yazarmısın? şaka şaka en kısa zamanda sorularını cevaplayacagım...
Bu arada gayet iyi ilerliyorsun, pastan oldukça başarılı olmuş ama 200 kişilik düğün pastası için biraz acele etmedin mi? Insallah hersey yolunda gider canım sana bol şans!
Bu arada beni yanlıs anlamayacagını düşünüp küçük bir uyarı yapmak istiyorum, pasta siparişlerinde kullanacağın pasta altlıklarına dikkat et, mümkün olduğunca tek kullanımlık pastacı altlıklarından kullan. Bu seni daha profesyonel gösterir. Örneğin düğün pastası için sana çok sağlam bir altlık lazım, bunu unutma!
Görüşmek üzere
Sevgilerle

lezzetyolculugu dedi ki...

Mebrule açtın yine arayı napıyorsun düğün pastasınamı başladın huu komşuuu